O Zdravlju Žene: Ko smo mi? koji su nam ciljevi?

Internet lokacija "ZDRAVLJE ŽENE" koja je pred vama, počela je sa radom u junu 2002 godine. U početku samo zbirka tekstova iz različitih oblasti ginekologije, naša web lokacija ubrzo je postala mesto na koje često svraćaju oni posetioci kojima je potreban odgovor na pitanje ili objašnjenje nekog zdravstvenog problema.

Već duže vremena, naša lokacija beleži rast posećenosti i u maju 2007 godine može da se pohvali sa više od 22 hiljade poseta mesečno i više od 2000 korisnika koji su prijavljeni na mailing listu. Poverenje koje nam ukazujete motivisao nas je da napravimo i ovu, treću po redu verziju sajta koja je pred vama. Napredak Web tehnologija omogućava u poslednje vreme još veću interaktivnost nego ranije i veći ugođaj pri listanju stranica nekog sajta a mi smo se potrudili da dobar deo tih tenologija ugradimo u ovu verziju ne bi li vam i na taj način pokazali koliko nam je stalo do toga da sa našeg sajta odete zadovoljni i da se opet vratite na njega.


Zdravlje Žene 2003

Zdravlje Žene 2005

Zdravlje Žene 2007

Naša lokacija se odnedavno ažurira više puta nedeljno a za naredni period planiramo uvođenja novih sadržaja i svakodnevno ažuriranje. Budite sigurni da nam novih ideja ne nedostaje a pormena podnaslova sajta u : "Informativni i edukativni portal posvećen ženskom zdravlju" je prva najava onoga što vam uskoro od novih sadržaja pripremammo.

Svakako, osnovni ciljevi našeg sajta nikada se neče promeniti.

Naši ciljevi ostaju:
  • Da Vas na ovaj način, o najčešćim obolenjima koja mogu ili koja opterećuju vaše zdravlje, upoznaju najkompetentniji stručnjaci dajući Vam proverene informacije iz različitih oblasti ginekologije i akušerstva.
  • Da vam snalaženje u pronalaženju odgovora na pitanja o Vašem zdravlju
    bude što jednostavnje i jasnje a odgovori na vaše dileme razumljivi.
  • Da budete u mogućnosti da putem elektronske pošte stupite u kontakt sa svakim stručnjakom koji je autor za Vas interesantnog članka, i na taj način dobijete kompetentne odgovore i uputstva o dilemama koje Vas opterećuju.
Srdačni pozdravi,
Prof. Dr Milenko Bujas, urednik

Pitanja i odgovori
.
Mailing Lista
     Vaš e-mail:
    
Upis   brisanje
trenutno na listi (3124)
.
Dodaj u Fvorites Podesi kao Homepage rss kanali
Zdravlje Žene Kontakt Pomogli su nam RSS Kanali
Postavite pitanje
Plodni dani | Plodni dani. Kalendar u PDF formatu | Računanje datuma porođaja, UZ pregleda itd. | Kalorijske tablice
Google