RSS Kanali Web lokacije www.zdravljezene.rs

Trenutno, Web lokacija www.zdravljezene.rs nudi dva RSS kanala: RSS kanal sa novim člancima i RSS kanal sa novim odgovorima na pitanja koja postvaljaju naši posetioci. Odmah ispod su i linkovi prema njima. Ukolikone poznajete tehnologiju RSS molimo pročitajte donje uputstvo.

Svi članci


Add to Google
Add to My Yahoo!

Nova pitanja i odgovori


Add to Google
Add to My Yahoo!

Šta je to RSS?

RSS je jednostavan način za automatsko preuzimanje informacija sa web lokacija koje vam se sviđaju. Umesto da lokaciju Zdravlje Žene posećujete kako biste videli da li se na njoj pojavilo nova pitanje ili članak, možete koristiti RSS (Really Simple Syndication - veoma jednostavno povezivanje). Na taj način ćete odmah biti obavešteni o najnovijim zbivanjima ili promenama na sajtovima koji vas zanimaju.

Kako se koristi RSS?

Potrebno je da nabavite program za čitanje vesti (RSS Reader). Ovaj program prikazuje informacije koje, putem RSS-a, pristižu na vaš kompjuter sa sajtova koje ste izabrali.
Posle toga morate izabrati RSS kanale koje želite da primate, na primer RSS kanale sajta Zdravlje Žene.

Gde mogu da nabavim program za čitanje vesti putem RSS-a?

Ukoliko želite da pratite naše RSS sadrzaje preko Web-a izaberite neki od mnogobrojnih Web čitača. Dovoljno je da otvorite nalog na recimo Google-u ili Yahoo - u i da kliiknete na logo "Add to Google" ili "Add to Yahoo" za svaki od kanala koje nudimo. Na taj način ćete automatski na vašem Google ili Yahoo RSS čitaču moći da pratite novine na našoj Web lokaciji.

Ukoliko korisite Firefox, Postupak je još lakši. Jednostavnim klikom na na narandžastu ikonicu "RSS" otvarate stranicu sa sadržajem RSS feed-a. Tamo postoje opcije za registraciju feed-a na različite Web čitače.

Pitanja i odgovori
.
Mailing Lista
     Vaš e-mail:
    
Upis   brisanje
trenutno na listi (3124)
.
Dodaj u Fvorites Podesi kao Homepage rss kanali
Zdravlje Žene Kontakt Pomogli su nam RSS Kanali
Postavite pitanje
Plodni dani | Plodni dani. Kalendar u PDF formatu | Računanje datuma porođaja, UZ pregleda itd. | Kalorijske tablice
Google